Pagina's

woensdag 24 mei 2017

2017-05-24 Roden - Ootmarsum (125 km)


Eerste etappe van een driedaags fietstochtje om de nieuwe spulletjes uit te testen (nieuwe tent, fietskarretje en stoeltje). Grotendeels bewolkt, maar aangename temperatuur. Wat betreft de Radical Design Cyclone IV Trekking fietskar kan de conclusie zijn dat ie prima bevalt. Kanttekening moet wel zijn dat zolang het vlak is merk je niet veel van de 25 kg extra ballast achter aan de fiets (hoewel ongemerkt daalt de gemiddelde snelheid wel iets) maar bij een beetje vals plat ga je het echt wel merken, om maar te zwijgen wanneer er echt sprake is van een helling.
Na een dag fietsen zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen op minicamping Erve Geerdink op de Kuiperberg in Ootmarsum. Perfect !!!! En dat allemaal voor 6,35 euro. Hou ik in gedachten voor een volgend bezoek .
Het tentje is snel opgezet (Coleman Cortes 4) en daarna even uitrusten in het nieuwe stoeltje (Helinox Chair One, nog geen 1000 gr.) dat bij Henriƫtte op de lachspieren werkte maar ook een prima aankoop blijkt.
Daarna ook nog een wandeling van ruim 5 km door Ootmarsum gemaakt. Bij het vallen van de duisternis ging bij mij ook het lampje uit.

De Route
Lhee

Grote Geesterse Molen (Geesteren)

Hardenberg

Camping Erve Geerdink

Camping Erve Geerdink

Tubbergen

Ootmarsum

Ootmarsum

Ootmarsum

Ootmarsum

Ootmarsum

Camping Erve Geerdink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten